2014-07-10 01:49:51• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Vízöntő - Derűs szép napra számíthat

Napi horoszkóp július 10-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma végre termőre fordul a napja: rendkívül kreatív, sziporkázik, csak úgy ontja az ötleteket magából. Azért, mielőtt végképp elszállna, azt is gondolja végig, hogy mi az, ami valóban megvalósítható.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Hasznára válhat egynémely tanács abból, amivel a mai napon látják el. Még ha eleinte el is hessegetné magától az ötleteket, netán méltóságán alulinak tartaná, hogy betartsa, akkor se vesse el véglegesen.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Meglepetést szeretne szerezni valakinek, de egy másik valaki ezt irigységből megakadályozhatja. Nem kell mégsem feladnia a dolgot, csak ideiglenesen elhalasztania. Hamarosan jobb alkalom adódik önnek.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Rossz hírekkel kezdődhet a mai napja, de sok múlik azon, mennyire adja ön át magát ezeknek a híreszteléseknek. Sok félelem épp attól fogan meg, hogy az emberek lelkében táptalajra lel. Ne higgyen el mindent a médiának!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Egy nagyobb, váratlan kiadás már a hónap elején kibillenti a tervezett költségvetését. Nem kell mégsem feladnia minden álmát, amit a közeljövőre vonatkozóan szőtt. Ne aggodalmaskodjon, a sors hamarosan kárpótolni fogja.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Kezdenek igen kuszává, hogy úgy mondjam, átláthatatlanná válni a pénzügyei. Ha eddig még nem tette volna, sürgősen fogadjon fel egy jó könyvelőt, aki rendbe teszi számvetéseit. Az utólagos kozmetikázás már nem segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Új, és nagyszerű tervei vannak, amikre alapozva valóban megváltoztathatja a jövőjét. A megvalósításukhoz azonban szüksége lehet egy alapos önvizsgálatra. Vajon kellő szilárdsággal, kitartással rendelkezik-e?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A nap, bár kedveszegetten vág bele, rengeteg jót tartogathat az ön számára. Kipihentnek és szellemileg is frissnek érezheti magát. Ne hagyja, hogy csip-csup veszekedésekkel, kicsinyes civódásokkal elrontsák a napját.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Egy váratlan látogató nagy örömet okozhat önnek. Régi szép emlékekbe merülhet a társaságában. A régi emlék csak azért fájó, mert úgy érezheti: immár nagyon öreg. Ám a múló idő talán mégsem múlt egészen el. És ön is ráébredhet az örökifjúságára.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Legyen egy kissé kevésbé konok! Az akaratossággal nem sokat érhet el ott, ahol az érzelmeké a főszerep. Sőt, ezzel akár mindent örökre elronthat. A megbocsátás és a türelem is nagyon szép erények! Gyakorolja ezeket!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Derűs, szép napra számíthat. Ha jól szervezte a nyarát, akkor meglehet, már nem is az otthonában találja ez a reggel. Vagy legalább már nagyon közel a pillanat, amikor utazhat. Készüljön fel rá! A természetben találja most otthon magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nem ártana egy alapos tisztítókúrát tartania: ez testére és lelkére is igencsak ráférne. Talán túl sok méreganyag halmozódott fel a szervezetében, és ez az okozója depresszív hangulatainak. Eressze el a bút!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: